Sunday, 1 February 2015

JIMAT & SIHAT bermula bulan Februari 2015



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 


Moga anda yang sedang membaca dalam keadaan yang sihat dan ceria. 



Pejam Celik Pejam Celik dah masuk bulan ke dua bagi tahun 2015. Sekejap jer rasa bulan Januari meninggalkan kita. 



Alhamdulillah, bulan ni banyak berita gembira di awal ketibaannya, moga ia berterusan ke penghujung bulan dan berjangkit ke bulan yang lain. 



Rakyat Malaysia duk risaukan GST yang akan mula di laksanakan pada 1 April 2015... Alhamdulillah, berita gembira yang men'yejuk'kan sikit kita, 




Alhamdulillah, harga petrol dan diesel menurun lagi... sedikit sebanyak, banyak juga dapat jimat, lagi2 zaman sekarang ni, nak keluar rumah je...vrroomm bawa kete. kurang 20sen seliter, bermaksud mungkin dapat kurangkan perbelanjaan bulanan sehingga RMxxx kan.  Syukur, Alhamdulillah. 
(Berita harga turun ---> Astro awani : Minyak 1 Feb 2015



erm tapi kenapa orang tak bising sangat? sebab harga minyak turun, tak menurunkan harga makanan dan perkhidmatan pun. masa naik hari tu, harga bahan makanan yang mentah mahupun yang dah masak, harga tiket bas pun naik. lagi? tarif elektrik pun naik... lagi? erm  hampir semua benda la naik harga. Terpaksa lah  adapt dengan perubahan ni kan. 



Tapi... nak tahu tak?  



Bulan ni, Shaklee buat promosi untuk 4 vitamins!!! Bulan ini dalam sejarah tau! Penjimatan seisi keluarga! 



Dah tahu tak apa yang promosi? 



Hint 1 : 2 vitamins yang penting untuk ibu hamil , menyusu... 

Hint 2 : 2 vitamins yang penting untuk warga emas dan kesihatan sendi
Hint 3 : 2 vitamins untuk kesihatan umum


Jeng jeng jeng...Inilah dia promosi Februari 2015... Secara tak langsung penjimatan berganda untuk seisi keluarga. 






Boleh agak tak vitamins mana satu untuk hint 1 , 2 dan 3?

Jawapan 1 (ibu hamil , menyusu) : vitalea Iron Formula & ostematrik 
Jawapan 2 (warga emas & kesihatan sendi) : Ostematrik dan AJHT 
Jawapan 3  (kesihatan umum) : vitalea iron formula & vitalea for kids

Nak tahu macamana setiap vitamins ni bertindak?  jemput click nama vitamins di bawah untuk info & perkongsian nya , sila2 click, tak kena bayar pun .. hehe : 
1. Ostematrik 


Psstt.. Nak tahu apa lagi BONUS bulan ni?  Pertandingan Now Everyone Can KURUS turut bermula pada 1 Februari 2015 ni. 

Nak tahu lebih lanjut, jemput click di sini-->Program Now Everyone Can Kurus Bermula!

Sekian dulu, buat kali ni... ;) jika ada sebarang persoalan... jangan segan silu bertanya ya... ;)

Usaha...Doa...dan TAWAKAL.

Feel free to LIKE and SHARE

Please do not hesitate to contact me/ comment below for:-

Affordable PRICE
FREE Consultation
Business OPPORTUNITY with Shaklee!!