Friday, 30 August 2013

UiTM kekal di hatiku...

Akhirnya saya berhenti kerja...

Alhamdulillah setelah hampir 2 tahun berkhidmat dan hampir setahun menerima tawaran biasiswa.

Akhirnya, saya 'berehat dari bekerja' sebentar untuk menjadi seorang pelajar.
InshaAllah, Oktober 2014, saya mula berkhidmat semula sebagai Staf UiTM, tetapi dgn jawatan yang berbeza.

Semoga semuanya berjalan lancar, Allah mudahkan perjalanan saya dan saya berjaya mendapat segulung Sarjana dan menabur khidmat sebagai seorang pendidik satu hari nanti, inshaAllah.  Doakan saya berjaya!


                                 Anas teman mengemas pada hari terakhir saya sebagai staf UiTM




This lovely lady was my direct boss in RMI, UiTM, she is a very good and inspiring boss... Thank you ever so much for your guidance and support... InshaAllah our good relationship will continue...

(Credit : Picture taken by Anas)

Tugas-tugas terakhir... menjadi auditor..





Jamuan Raya di INFOREC... sedap.. 
Ini SEMUA... mereka yang masak...
Nasi dagang, rendang, ayam masak merah, mee hailam, dan yang paling saya suka... SATAY GORENG! tercabar sbb yang masaknya, seorang lelaki... 


Jamuan Raya Inforec...


Jamuan Raya Inforec


Pihak Institut Pengurusan Penyelidikan, RMI , Universiti Teknologi MARA telah menganjurkan majlis perpisahan buat saya dan beberapa orang rakan pada 31 Januari yang lalu. 
Sebenarnya, saya dah maklumkan akan berhenti sejak Januari lagi, tapi sebab sayangkan RMI, hehe.. saya masih berkerja sehingga Ogos..

Sebahagian dari gambar pada hari kejadian... (Sob2 tiba-tiba sedihnya)

Cederahati dari RMI, masih saya simpan di dalam kotak...







Alhamdulillah, akhirnya saya berhenti berkhidmat sebagai Pegawai Eksekutif (CoE/MyRA) pada 30 Ogos 2013.


Terima kasih tidak terhingga pada semua rakan-rakan, bos atas segala pengorbanan, tunjuk ajar dan sokongan selama hampir 2 tahun saya berkhidmat. 

Mohon maaf zahir dan batin... Maafkan segala kekurangan yang ada.

 Jika ada hutang piutang, mohon maklumkan pada saya ye. 

Moga ikatan persahabatan yang terbina kekal hingga ke syurga. 

"Ya Allah, jadikan perkenalan kami, perkenalan yang di redhai... 
Ya Allah, kuatkan silaturahim di antara kami... 
Ya Allah, walaupun kami tidak bertemu, tuluskan ingatan kami untuk sentiasa mendoakan kesejahteraan dan kebahagian sahabat-sahabat kami" 



Friday, 23 August 2013

Vivix vs penyakit kritikal dan kecantikan..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Apa khabar anda hari ni? Moga anda yang sedang membaca ini sihat dan dalam keberkatan Allah swt. 

Hari ni, saya nak kongsikan rahsia di sebalik TONIK AJAIB yang dengan izin Allah swt telah berjaya mengurangkan dan memperbaiki kesihatan pesakit2 kronik, juga meningkatkan kesihatan dalaman dan luaran. 

Vivix ohhh vivix...

Apa special vivix ni? apa fungsinya? 

Satu produk shaklee yang semakin ramai yang memerlukannya... kerana itu, saya rasa bertanggungjawab untuk kongsi ilmu produk ni bersama anda semua.. 

Ikuti hasil pencarian saya mengenai produk vivix ni... rupanya ianya semakin mendapat hati di kalangan mereka yang berusia mahupun muda.. 

Minuman tonik sudah terkenal di kalangan pesakit jantung, kencing manis, stroke dan macam-macam lagi...


Jom kenali produk menawan ini...

Apakah itu vivix?

Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  

Bakal dipatenkan tidak lama lagi.  Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Berikut merupakan bahan-bahannya:-


Bagaimana vivix melambatkan penuaan?


Manfaat vivix :-

Apa bezanya vivix shaklee ini dengan produk lain?

banyak tick di vivix shaklee... itulah kenapa semakin ramai yang mempercayainya...

Satu video yang membuatkan saya dan anda terpegun dengan vivix ni...

Trademark vivix 
Di antara testimoni menarik...

Masalah arthiritis pada sendi lutut:
 
Masalah pelawasan dan penglihatan
Mild stroke

kanser 

kencing manis dan masalah penglihatan 

Mild stroke/sakit lutut / darah tinggi


Satu hari di group nutrisi Shaklee kami, ada seorang rakan berkongsi mengenai cadangan vivix ini untuk perokok tegar 

Secara kasar perbualannya adalah seperti di bawah ;

Kawan X : Kawan kawan, apa supplement yang sesuai untuk perokok tegar? Dia tak nak berhenti merokok tapi nak jaga kesihatan.

Kawan A : Paling terbaik, Vivix untuk orang macam ni.

Kawan B : Yes yes... Vivix memang terbaik untuk orang macam ni.

Kawan X : Oh... Ye ke... Nanti saya try tanya customer saya. Sebab Vivix tu harga dia boleh tahan gak. Customer ni agak budget sket.

Kawan A : Eh... cer suruh customer tu compare expenses dia sebulan dengan vivix tu. Agak agak mana yang lagi mahal?

Kawan B : Ha ah la... nanti nak kena tanya dia. Kenape sanggup berhabis duit untuk merokok? Tapi tak nak keluar duit untuk jaga kesihatan. Dia tak tau tu kos sakit tu lagi mahal. Bazir duit sendiri dan sedara mara yang datang melawat sebab sakit terlantar di hospital. Ish ish... Kesian...
.




Kesimpulannnya : 
Jika anda rasa vivix ini mahal, sebenarnya sakit itu jauh lebih mahal... HEALTH is WEALTH... jika anda sakit, apa guna wang berjuta2.. apa yang anda mampu buat, selain dari makan ubat n menunggu mati sahaja? 





Pilihan di tangan anda!

Collection International Testimonial...

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih testimoni...
Jom baca di antara testimoni seluruh dunia..

Diabetic, Cancer, Backpain, High Blood Pressure,arthritis, age spot and pain, ability to focus... eyesight, tremor...  


Please do not hesitate to contact me/ comment below for:-


FREE Consultation
Business OPPORTUNITY with Shaklee!!
Anisah Khalid
Shaklee ID : 963691
Call / SMS / WHATAPPS 0136216522

FB : ANISAH KHALID

Please LIKE this post and SHARE if you like this post via below social media links.

Thursday, 22 August 2013

Mealshakes untuk Eczema & Tambah Selera Makan!!!

Satu kepuasan dapat membantu rakan-rakan mengurangkan penyakit mereka...

hari ni, sambil berehat di ofis, sempat berbual dgn kawan mengenai pengambilan mealshakes.

Testimoni Puan Iwanie :

Alhamdulilah seorang rakan ni, anak kami di taska yang sama.. kiranya mak berkawan baik, anak2 pun berkawan baik juga.

Kami memang selalu berkongsi masalah.lagi2 bila melibatkan anak2...

Just sebelum raya, anak beliau tiba2 naik eczema yang agak teruk di sekitar penggelangan tangan. sampai berdarah digarunya..

Hasil pembacaan di blog n sharing di fb, beliau mula memberi mealshakes sekali sehari di campur dgn susu...

dan Hari ini... beliau melahirkan rasa SERONOK dan PUAS melihat kesan pemulihan kulit tangan anaknya..

hari ini syawal ke 15, bermakna dgn pengambilan mealshakes selama 2 minggu, eczema tersebut bagai hilang.

Testimoni Puan Khairunnisa :

Anak ke 2, kurang selera makan.
−     Alhamdulillah dgn pengambilan mealshakes ... kini pengasuh kata " Anak akak ni, skrg dh kuat makan... siap minta lagi..kalau rasa tak cukup"

Bertambah comel anak bila berisi... maknya kurang risau anak tak cukup khasiat.

Testimoni Saya Tentang Anak2 :

Anas & Amanina sememangnya kuat makan...

Alhamdulillah kulit mereka semakin gebu... n dah kurang sensitif pada habuk.. kalau dulu, kena habuk je.. dh merah2.. bila di garu, merebak "sakit, mama"... aduhai pilu hati bila anak mengadu macam tu.

Alhamdulillah... kini anak2 lebih sihat & ceria dgn kulit yang lebih sihat...

Alhamdulillah... syukur di temukan dgn Shaklee

Terima kasih pada kawan-kawan yang berkongsi testimoni ni... Moga kita semua lebih sihat&bertenaga!


Siapa lagi yang sesuai untuk consume mealshakes ni? 

Please do not hesitate to contact me/ comment below for:-

FREE Consultation
Business OPPORTUNITY with Shaklee!!

Saturday, 17 August 2013

Saya, Kami, Anda dan Kita bersama Shaklee (bahagian 2)

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, 

Apa khabar anda hari ini? Moga kita semua sentiasa dalam keberkatan Allah swt. dan di berikan kesihatan rohani dan jasmani yang baik. InshaAllah


Entri ini merupakan sambungan dari Saya,kami,anda bersama bersama SHAKLEE

Setiap orang ada kisah mereka tersendiri, dan ini adalah di antara permulaan saya dalam bisnes Shaklee. 



 From Zero, InshaAllah soon one fine day will be a HERO... with god will! 

Alhamdulillah bulan ini, beberapa orang sudah bertanya dengan saya 'macamana menjadi ahli?'  Saya percaya mereka teruja dengan status di bawah;





Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah

Bulan ni merupakan antara bulan yang agak sibuk di office, tapi alhamdulillah, dalam kesibukan tu, Allah hantarkan juga beberapa orang rakan dan kenalan fb untuk membeli melalui saya. 

Ramai yang tanya, macamana boleh dapat 3 angka? part time je kan? 

Jawapan saya : Ya, memang part time dan tidak terasa terbeban sgt utk nak dapat 3 angka tuh.


KISAH PERMULAAN 

Kisah saya menjadi ahli telah bermula sejak bulan 3 yang lalu, saya selalu mengikuti status beberapa rakan yang sudah menyertai Shaklee... sehingga bulan 6, sangat teruja dengan status kak Maria...bonus 4angka? biar betul.... saya pun mula ber'pm' dgn k.maria.. dan kini, beliau la mentor terdekat saya. (Ops, bukan dekat secara fizikal tetapi di alam maya dan secara formalnya)

Saya telah membuat keputusan untuk menjadi ahli sekitar 20+hb Jun, dan secara jujurnya masa tu lah baru saya tahu 'OHHHH... inilah produk yang orang selalu makan masa pregnant & pantang' hehe.. kelakar je bila di kenangkan balik. Saya pilih untuk memulakan bisnes tanpa saya sendiri kenal produknya. 


Alhamdulillah, penerangan dari kak maria membuatkan saya yakin dengan produk dan juga peluang bisnes dalam shaklee. Ini lah mentaliti awal saya semasa join tu. (Pesan kak maria, buat solat istigharah...bagi Allah tunjukkan jalan. Dan Alhamdulillah...inilah yang Allah tunjukan jalan)



Keputusan saya pun, bila dapat tahu ramai di sekeliling saya telah mengenali shaklee, ada yg sudah mula membeli dgn orang lain, tanpa jadi member. 



Beberapa orang rakan ofis, telah berkongsi pengalaman mereka makan supplement shaklee dan berpuas hati. 

Kakak ipar saya sendiri, rupanya telah mengamalkan supplement shaklee sejak lebih 3 tahun lalu, semasa berpantang & menyusu anak ke 2 beliau dan hamil & menyusu anak ke 3. 



Testimoni kakak ipar saya


Bila cerita2, rupanya shaklee dah lebih 20tahun di Malaysia, dan dah 50+ wujud di USA. dan merupanya supplement semulajadi yang di ranking pertama di USA. 


Masa tu saya pun...'OHHH... dah lama ye shaklee ni?' haha, kesian kan saya. Dan saya percaya sampai sekarang pun, masih ada yang belum mengenali shaklee. bak kata Super Upline saya, shaklee baru menyentuh 1% rakyat Malaysia. bermakna masih ramai lagi yang seperti saya dulu. 



ORDER PERTAMA


Seperti yang saya maklumkan di atas, saya baru nak kenal shaklee, hehe, Nak order apa pun tak tahu. Sebagai seorang ibu yang masih menyusukan anak, kak maria cadangkan saya ambil set penyusuan, jadi saya pilih set penyusuan basic, ESP & alfafa. 


Dah nak signup sangat dah, saje cakap dengan kawan ofis 

'KORANG, kita dah jadi ahli shaklee, alhamdulillah...'


Kak H; 'Ohh ye ke, akak memang nak beli beberapa vitamins ni... ramai bagi feedback postif.. nak cuba juga' : akak H ambil set kesuburan, beliau telah berkahwin 3 tahun, tetapi belum di kurniakan cahayamata. pelbagai usaha telah beliau cuba, mana tahu shaklee serasi dengan beliau dan boleh menjadi asbab beliau hamil. dan yang pasti, dengan keizinan Allah swt.


Kak N: 'Akak dah biasa makan gla, alhamdulillah..masalah cyst dapat di kurangkan... '


Kak M: ' Anak kita dah makin kuat menyusu sekarang, kawan2 bagi tahu alfafa & ostematrik boleh bantu, betul ke?'



Inila anak kawan saya tu.. bam2 kan.. eiii geram!


Alhamdulillah, dengan bantuan kak maria dan Mr google, juga testimoni ramai orang yang telah berjaya. Rakan-rakan ofis saya terus order;



(Sila click pada set di atas untuk mengetahui lebih lanjut)

Saya tak perlu promote sgt, sebab masing-masing sudah tahu keberkesanan Shaklee... di fb sahaja, ramai yg share kejayaan dalam kesihatan dgn supplemen Shaklee nih. 

Kak maria cadangkan, sikit lagi ni dah boleh dapat FREE membership... Siapa tak suka benda FREE kan? 





Selepas tu, saya promote sikit2 di fb dan bagi tahu pada ahli keluarga, mak abah memang mengamalkan supplement sejak kami kecil lagi.  Mak mohon cadangkan supplement untuk seisi keluarga.. Ramadhan juga tak lama dah, kak maria cadangkan ambil set sahur a.k.a mighty germ. 


Bulan 6, promosi Mealshakes, beli 6 percuma 1, kak maria terangkan kebaikan mealshakes secara asasnya. Alhamdulillah saya dapat kumpul order 1 set terus. hehe.. bayangkan dalam keadaan belum kenal produk, tetapi kan maklumat di hujung jari je sekarang. Mealshakes adalah supplement yang baik untuk kanak-kanak, Alhamdulillah boleh check dengan google, mealshakes telah berjaya membantu ramai ibubapa dalam menyelesaikan masalah selera makan anak2. Masalah selera makan & sakit di kalangan kanak2 kan memang common. Dengan pelbagai testimoni yang ada, Adik beradik saya dan rakan-rakan bersetuju untuk mencuba. 

set mighty germ dan alfafa, mealshakes

(Sila click pada set di atas untuk mengetahui lebih lanjut)


Sebahagiaan dari order  (ada yang telah di deliver)



SubahanaAllah...Allah mudahkan urusan saya, bila di kira2 pembelian sudah melebihi RM650, sekitar RM9++. Terima kasih buat semua! 

Alhamdulillah berjaya signup dengan  FREE membership, Jimat rm65+ rm10 postage!

Alhamdulillah, bukan sekadar dapat FREE membership, terus layak dapat bonus 2 angka! 

Bonus pertama saya, alhamdulilah bonus 2 angka,

Masuk bulan ke2, Julai 2013,  Alhamdulillah dengan pertambahan ilmu tentang produk dan niat untuk membantu orang lain untuk lebih sihat...


Antara pesanan mentors....'Kita berniaga bukan untuk kaya, kita berniaga untuk membantu orang lain... bila kita niatkan untuk membantu, inshaAllah rezeki lebih mudah di jemput' dan ini juga merupakan antara moto shaklee, help others to feel the shaklee effect. 


Bulan ke 2, melalui fb dan rakan di ofis juga saudara mara, saya menerima order seperti di bawah, 


SET KESUBURAN, SET SLIMMING DAN SET KUATKAN TULANG SHAKLEE



Secara tak langsung, Bonus ke 2, Alhamdulillah naik ke 3 angka...




InshaAllah bonus ke3... target min menghampiri 4 angka!

Alhamdulillah berkat usaha, doa dan tawakal pada Allah dan bimbingan dan tunjuk ajar dari mentors yang telah berjaya mendapat bonus 3-4-5-6 angka sebulan... AllahuAkhbar.. tercabar juga untuk berjaya seperti mereka!


 the more we give, the more we get.

Saya dalam susur galur group Jutawan Shaklee, our great mummy shaklee, Pn Shareeza di bawah kak Maria (Ikuti kisah beliau di http://www.mariafirdaus.com.my/)

Jadi kawan-kawan dan pembaca sekalian... ini dia cara mudah untuk jadi Ahli dan mendapat cash bonus sehingga 3-4-5-6 angka sebulan...

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Tuesday, 13 August 2013

Salam Aidilfitri 1434H


Alhamdulilah...kami telah selamat bercuti panjang untuk menyambut Syawal 1434H... Penat memang penat, tapi seronok dapat berjumpa dengan sedara mara yang sudah lama tak jumpa. InshaAllah, semoga silaturahim di antara kita bertambah erat dari hari ke hari. 

Posting saya di pagi raya : Perjalanan kami di sepanjang cuti ni...



Ikuti beberapa gambar yang sempat di ambil dalam tempoh beberapa hari ni. Maaf jika ada yang tidak terupload sebab pakai kamera orang lain / agak tidak sesuai untuk tontonan umum. 

Wednesday, 7 August 2013

Kenali Advanced Joint Health (AJHT) Shaklee


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 

Hari ni saya nak berkongsi mengenai sendi...

Sendi???

Apa tu? semua orang ada sendi kan.. hehe, mestilah kan. sendi yang sihat mempunyai liquid yang cukup di antara sendi tuh. 

Sakit sendi tidak mengira umur, berdasarkan pengalaman keluarga saya sendiri, abah saya telah melalui pembedahan di lutut pada umur sekitar 40an.  gara2 kekurangan liquid di antara tulang kepala lutut .






Sempena raya ni, inshaAllah ini ialah hadiah buat abah. InshaAllah ia akan dapat membantu berdasarkan testimoni pengguna sebelum ini.


Ikuti Q&A mengenai Advanced Joint Health Tablet :- 

Q : Apakah Shaklee Advanced Joint Health Tablet (AJHT)?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formulasi proprietary yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Q: Siapakah yang memerlukan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet  (AJHT)?
A : Lelaki dan wanita dewasa yang mencari satu produk semulajadi dalam mengekalkan kesihatan sendi mereka. Orang muda yagn mempunyai gaya hidup lasak dan aktif juga boleh memanfaatkannya.

Q: Apakah ekstrak jagung?
A : Ekstrak jagung secara semulajadinya kaya dengan glucosamine yang merupakan gula amino dan merupakan blok binaan utama bagi proteoglikan. Ia digunakan untuk membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sesendi. Glukosamina mengandungi bahan yang juga dijumpai dalam tendon dan ligament. Ekstrak jagung membantu meningkatkan perlindungan sesendi dan membantu memelihara tulang rawan untuk kesihatan sendi dalam jangka masa panjang.

Q: Apakah Boswellia ?
A: Boswellia merupakan gum resin dari pokok Boswellia Serrata. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia serrata ialah asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

Q: Apakah yang membuat ekstrak Boswellia dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet istimewa?
A: Ekstrak Boswellia proprietari yang digunakan di dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet bukan sahaja mengandungi asid Boswelik AKBA yang berkepekatan tinggi bagi menyokong keselesaan sendi tetapi juga mengandungi unsur-unsur semulajadi lain dalam resin Boswellia yang berkaitrapat dalam memberikan bioaktiviti yang lebih baik berbanding dengan AKBA sahaja. Tambahan pula, ekstrak Boswellia tertentu ini telah ditunjukkan secara nutrisinya dapat menyokong keselesaaan sendi yang lebih baik berbanding satu ekstrak AKBA yang lebih tinggi.

Q: Bolehkah saya mengambil Shaklee Advanced Joint Health Tablet dan OsteMatrix pada masa yang sama?
Boleh. Tiada sebab mengapa anda tidak boleh mendapatkan khasiat kedua-dua product yang dapat menyokong kesihatan sendi anda. Lebih baik lagi anda gabungkan Shaklee Collagen Powder dan VIVIX bagi mengoptimumkan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet

Q : Bila dan bagaimanakah saya mahu menggunakan Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Untuk hasil yang terbaik, ambillah mengikut apa yang disarankan iaitu dua tablet sehari bagi setiap hidangan.

Q: Mengapakah ia bebas daripada chondroitin?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet tidak mengandungi sulfat kondroitin kerana ia tidak akan diserap dengan baik jika diambil secara oral ( ditelan). Penyelidikan baru-baru ini menunjukkan yang sulfat chondroitin juga boleh mengganggu penyerapan ekstrak jagung dan glukosamina yang lazimnya diserap dengan lebih baik jika diambil secara berasingan.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi Vitamin C?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 100% Vitamin C kerana ia merupakan nutrient penting yang diperlukan bagi sintesis kolagen.Kolagen merupakan satu komponen tulang rawan dan juga tisu-tisu penghubung yang lain di dalam tubuh.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi mineral surih zink, copper (kuprum/ tembaga) dan mangan?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 10% mineral zurih zink, copper dan mangan yang merupakan faktor sampingan bagi enzim-enzim yang membina kolagen dan glikosaminoglikan.

Q: Adalah Shaklee Advanced Joint Health Tablet berasaskan sayur-sayuran?
A : Ya.

Sumber info di petik daripada booklet Shaklee Advanced Joint Health Tablet


Memang ada beberapa jenama di luar sana untuk membantu mengurangkan sakit sendi ini... tapi cuba lihat perbezaan di bawah. Kandungan Vitamin C, Zinc, tembaga dan mangan membantu meningkatkan ketahanan badan yang tidak terdapat dalam produk jenama lain. 




Dari segi harga, hampir2 sama. Abah saya memang makan vitamins ni dah bertahun2.

Harga runcit nya adalah RM124/ 60 tablet...Harga ahli? tentulah lebih murah, jom jadi ahli.. dapat keistimewaan harga ahli + banyak keistimewaan lain (click di sini)



Yang bestnya bulan ogos ni, Shaklee buat promosi, beli 6 botol percuma satu botol. Jangan terlepas peluang ini!!!



Hanya hubungi saya cepat... BERBALOI untuk di nikmati kerana kesihatan adalah lebih berharga dari KEKAYAAN

Please do not hesitate to contact me/ comment below for:-


FREE Consultation
Business OPPORTUNITY with Shaklee!!
Anisah Khalid
Shaklee ID : 963691
Call / SMS 0136216522

FB : ANISAH KHALID