Thursday, 22 August 2013

Mealshakes untuk Eczema & Tambah Selera Makan!!!

Satu kepuasan dapat membantu rakan-rakan mengurangkan penyakit mereka...

hari ni, sambil berehat di ofis, sempat berbual dgn kawan mengenai pengambilan mealshakes.

Testimoni Puan Iwanie :

Alhamdulilah seorang rakan ni, anak kami di taska yang sama.. kiranya mak berkawan baik, anak2 pun berkawan baik juga.

Kami memang selalu berkongsi masalah.lagi2 bila melibatkan anak2...

Just sebelum raya, anak beliau tiba2 naik eczema yang agak teruk di sekitar penggelangan tangan. sampai berdarah digarunya..

Hasil pembacaan di blog n sharing di fb, beliau mula memberi mealshakes sekali sehari di campur dgn susu...

dan Hari ini... beliau melahirkan rasa SERONOK dan PUAS melihat kesan pemulihan kulit tangan anaknya..

hari ini syawal ke 15, bermakna dgn pengambilan mealshakes selama 2 minggu, eczema tersebut bagai hilang.

Testimoni Puan Khairunnisa :

Anak ke 2, kurang selera makan.
−     Alhamdulillah dgn pengambilan mealshakes ... kini pengasuh kata " Anak akak ni, skrg dh kuat makan... siap minta lagi..kalau rasa tak cukup"

Bertambah comel anak bila berisi... maknya kurang risau anak tak cukup khasiat.

Testimoni Saya Tentang Anak2 :

Anas & Amanina sememangnya kuat makan...

Alhamdulillah kulit mereka semakin gebu... n dah kurang sensitif pada habuk.. kalau dulu, kena habuk je.. dh merah2.. bila di garu, merebak "sakit, mama"... aduhai pilu hati bila anak mengadu macam tu.

Alhamdulillah... kini anak2 lebih sihat & ceria dgn kulit yang lebih sihat...

Alhamdulillah... syukur di temukan dgn Shaklee

Terima kasih pada kawan-kawan yang berkongsi testimoni ni... Moga kita semua lebih sihat&bertenaga!


Siapa lagi yang sesuai untuk consume mealshakes ni? 

Please do not hesitate to contact me/ comment below for:-

FREE Consultation
Business OPPORTUNITY with Shaklee!!