Wednesday, 10 December 2014

Surprise ~ PROMOSI DISEMBER 2014

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 

Di harap semua pembaca blog ini sihat dan ceria selalu..;) juga dalam kasih sayang sebagai isteri, suami, anak, ibu, bapa , rakan dan hamba  Allah swt. . 


Hujung2 tahun ni, musim orang kahwin kan, dan masing2 semua nak cantik, tak kira la yang pengantinnya mahupun yang menjadi tuan rumah dan tetamu... 


Gambar kenduri sahabat baik saya, Nurfaizah





Waahh.. Shaklee buat surprise berganda2.. hehe, awal-awal bulan hari tu, shaklee announce promosi seperti dalam gambar di bawah, 




Vitamin C dan Vitamin E membantu dalam kecantikan & kesihatan  kulit... 

Tup2, hari ni shaklee announce yang collagen powder juga ada promosi...;) keCANTIKan berganda la macam tu.. hehe. 





Ada saya kongsikan keUNIKan Shaklee Collagen Powder di sini --> Collagen Shaklee ~ Bantu cantik dalam luar

Pada umur kita 25 tahun dan ke atas secara purata 1-4g collagen berkurangan dari tubuh setiap hari... agak2 , takan nak tunggu umur kita 40 tahun baru add on collagen kan? by that time, mula la sakit sendi dan kulit pun dah mula berkedut.  ;) Sesuai untuk mak ayah kita yang paras kolagen nya mungkin dah ttuuuttt sila tengok graph di bawah ni.. 


Buat yang dah biasa makan collagen, masing2 memang merasai perbezaan nya.. dan berita yang shaklee war2kan membuatkan masing-masing tak nak lepaskan peluang nya... 


Shaklee maklumkan collagen powder ni hanya ada di pasaran sehingga 31 Disember 2014 sahaja. dan mungkin akan ada semula selepas 9- 12 bulan akan datang...

Sebenarnya, ini disebabkan garis panduan proses PENDAFTARAN LESEN produk yang baru dikenakan oleh kerajaan Malaysia.


Maka Shaklee Collagen Powder TERPAKSA DIBERHENTIKAN PENJUALAN buat sementara waktu bermula 1 Januari 2015..

Oleh kerana tempoh pendaftaran permohonan lesen produk yang baru akan mengambil masa 9 - 12 bulan, maka pihak Shaklee berbesar hati memberikan kita PROMOSI beli 3 percuma 1.
Bukannya ada masalah dengan ingredient atau apa-apa ya. Shaklee cuma perlu renew 
lesen produk saja, dan masalahnya ia memang mengambil masa. Jadi tiada apa yang 
perlu di risaukan.. cuma perlu gunakan  peluang penJIMATan ni...

COLLAGEN BUY 3 FREE 1.. Serius ni pertama kali dalam sejarah Shaklee buat PROMOSI sebegini untuk SCP. 


Apa yang anda akan dapat?

1) Beli 3 PERCUMA 1 bernilai RM298

2) FREE MEMBERSHIP bernilai RM65

3) Dapat beli dengan harga ahli... JIMAT RM180

4) Cash Rebet RM33

Jadi anda JUMLAH JIMAT  = RM576





Jom dapatkan hari ni..


~Feel Free to LIKE and SHARE~
Please do not hesitate to contact me/ comment below for:-

FREE Consultation
AFFORDABLE Price
Business OPPORTUNITY with Shaklee!!