Monday, 3 November 2014

PROMOSI NOVEMBER 2014, OMG!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 

Apa khabar anda hari ni? Moga kita semua sihat dan ceria selalu serta sentiasa di rahmati Allah swt. InshaAllah. 

Hari ini 3 Hb November sudah...rasanya belum terlambat saya nak ANNOUNCE promosi bulan ni.. hehe. sebenarnya, rasanya u all dah tahu pun kan..hehe, di fb pada jam 12.30 pagi 1 November lagi saya dah buat pengumuman.. hehe.. dan Alhamdulillah, terus ada je yang berkenan, seorang ibu hamil yang makan omega untuk membantu mengalakkan lagi sel2 otak bayi berhubung..;). Siapa lagi perlukan omega guard ni??? Ok jemput teruskan bacaan ya.. ;) 



Alhamdulillah.Vitamins untuk seisi keluarga, saya dan suami makan, anak2 makan, nenek2 pun boleh makan..

'Membantu sel2 otak berhubung dan memelihara jantung kita' inshaAllah..

So memang berbaloi-baloi jimat dari promotion bulan ni.
Wajib boronnngg untuk stok makan sendiri!!
OMEGAGUARD terdapat dalam:
** SET KANAK-KANAK SIHAT
** SET PELAJAR PINTAR
** SET HAMIL + MENYUSU
** SET KESIHATAN LELAKI
** SET SLIMMING
** SET KESIHATAN SENDI
** SET KESIHATAN JANTUNG
** SET KOLESTEROL
** SET DARAH TINGGI
dan macam-macam lagi.



Bulan ni, shaklee buat kejutan... ada pulak promosi berkembar di samping  BUY 6 FREE 1!!



Macamana promosi berkembar???

Beli 2 omega guard dan dapat 5% OFF... waahhh..;) best2.. peluang yang baik bagi yang nak makan2 sendiri pun boleh dapat harga promosi. ;) Nak lebih murah? Jom jadi ahli ya..;) banyak lagi benefit lain pula. 



****



TAWARAN TAMBAHAN*

FREE LIFETIME membership
Cash Bonus RM**
Jemputan KHAS ke SECRET group, 
BERJAYA Dunia Akhirat, InshaAllah.
Peluang BISNES dgn Modal yang paling MINIMUM

Promosi berakhir pada 31 NOV 2014 ya!!
Contact for more details!!

~Feel Free to LIKE and SHARE~
Please do not hesitate to contact me/ comment below for:-

FREE Consultation
Business OPPORTUNITY with Shaklee!!
..