Monday, 25 April 2016

PROJEK RAYA - SIHAT & SLIM DI AIDILFITRI

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 

Alhamdulillah, diam tak diam, kita dah pun berada di bulan Rejab, dan beberapa hari lagi masuk bulan Syaban, kemudian??? Ramadhan... dan seterusnya syawal. 

Doa yang di sarankan untuk di baca di bulan Rejab ialah seperti dalam gambar di bawah;


Psst.. pesanan khas buat mereka yang belum habis ganti puasa, sila2 la ye, boleh niatkan sekali puasa sunat rejab. ;) boleh sambil tu melatih diri... erm.. nak tahu tak? ke memang dah tahu... puasa kan antara DIET yang baik, bagi perut kita rehat sikit dari bekerja 24jam .eh? 24 jam ke... kan ada tidur.. hehe. oklah tolak waktu tido.. yang selain tu, ada jelah mulut nak mengunyah kan?

Ok sempena puasa adalah diet yang baik, dan SANGAT membantu mereka yang nak slim kan badan.. jadi alang2 dah puasa tu, alang2 nak turunkan berat badan, kenalah dengan betul. sebab kalau tak betul, contohnya berbuka dengan seBANYAK2nya.. kan dah jadi BERAT pula untuk badan kita nak proses. Jom diet dengan sihat, kurangkan inci2 yang tak diperlukan tu melalui SOKONGAN yang betul. 

Jemput baca artikel di bawah! 



PROJEK SIHAT, SELIM MELIM & CANTIK BERGAYA DI AIDILFITRI!!


======
Hari Raya bakal menjelang tiba, lebih kurang 2 bulan je lagi.

Masa ni lah ramai ahli keluarga berkumpul ramai-ramai kan.

Sanak saudara yang setahun sekali berjumpa, mesti banyak cerita nak dikongsi.

Apa kata Aidilfitri tahun ni anda buat kejutan pada semua.

Kalau Aidilfitri 2015 dulu anda masih bam-bam.

Tiba-tiba Aidilfitri 2016 anda bertukar jadi lebih SIHAT, SELIM MELIM & CANTIK BERGAYA!!


Tentu ramai yang terkejut dengan perubahan POSITIF anda kan.

Alhamdulillah, dah ramai yang berjaya  BERUBAH menjadi lebih KURUS & SIHAT dalam masa 60 HARI bersama Program Now Everyone Can Kurus (NECK).

NECK membimbing anda dengan amalan GAYA HIDUP SIHAT sepanjang hayat. Berikan peluang kepada diri anda untuk berubah ke arah kesihatan yang lebih baik.

Target untuk SIHAT, kita TERPAKSA KURUS!!

Pendaftaran NECK Batch 16 telah dibuka. Tempat adalah TERHAD!!

Daftar sebelum 30 APRIL 2016 untuk lebih penjimatan yer.

P/S: Harga pakej NECK akan diubah bermula 1 May 2016. Harap maklum.

anisah- 0136216522
Agent Now Everyone Can Kurus (NECK)
Jom Kurus Dari Rumah!