Sunday, 13 September 2015

Apa yang BEST nya ESP ni?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Apa khabar anda semua hari ni? Sama2 kita doakan semua nya dalam keadaan sihat, ceria dan diberkati..inshaAllah. 

Hari ni, izinkan saya berkongsi 'cerita' ceria... BESTnya ESP! ye ker? kenapa pula? 

Dalam banyak2 produk shaklee, ESP antara produk keGEMARan ramai, sebab apa? 




Sebab antara feedback pengguna tegar, ( ada yang baru berjinak2 juga dah dapat rasa) seperti berikut; 

♡ Kulit mereka lebih sekata,lebih cerah
♡ kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka

♡ Jerawat jarang muncul
♡ Kulit lebih anjal
♡ Rambut kurang gugur
♡ Kekal bertenaga sepanjang hari,
♡ kenyang lebih lama
♡ kurang nak mengunyah junk food
♡ takde dah gastrik/senggut
♡ tumbuh makin fit,slim
♡ kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
♡ kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
♡ awet muda
♡ rahim lebih kuat
♡ Kuku jadi cantik
♡ Parut stretch mark hilang


Ini antara muka2 pengemar ESP...yang paling famous, untuk KECANTIKAN, MENYUSU, HAMIL, DIET, dan membekalkan tenaga! 


♡ dan jom layan testimoni bertulis dari mereka...;) 





Dr Bruce Miller menggalakkan pengambilan suplemen protin soya yang berkualiti tinggi!
 Dan ESP ni antara suplemen protin soya yang berkualiti tinggi


Cerita pasal ESP lagi? Jemput Click : ESP !!! YES!

Psst... bulan ni bulan PROMOSI ESP dengan TAWARAN super duper BEST! REBUT PELUANG ini! 


Di akhir kata, Jom kita kongsikan kenikmatan kesihatan melalui pemakanan yang baik, inshaAllah. 

;) Sehingga berjumpa lagi!