Sunday, 1 January 2017

SELAMAT kurus di TAHUN BARU 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Alhamdulillah, kita dah pun menghirup udara di tahun baru, 2017... sekejap je lagi nak tahun 2020 kan? tahun yang di sebut2 selalu oleh Tun M sewaktu pemerintahan beliau dulu. 

Saya nak berkongsi tentang azam yang paling selalu di sebut2 oleh mereka yang berLEBIHan berat badan. mesti terINGIN sangat kan nak berat badan ideal. 

Ada yang memang sejak zaman kanak2 lagi, di kategori insan yang COMEL. tapi kan sebenarnya, masih belum terlambat untuk berazam nak KURUSkan badan. Macamana nak SLIM ni? tak sempat nak ke gym la.. kan? Jangan Risau...melalui program NECK dah beratus orang yang BERJAYA diSLIMkan melalui program SLIM di rumah jer.

Ok jom ...

REALISASIkan AZAM KURUS 2017

 
.
Are you ready? Tahun 2016 dah dipenghujung. Rasanya ramai yang berazam nak kuruskan badan tahun 2017. Betul ke betul?
.
Stakat berazam TANPA TINDAKAN, seperti 'melepaskan batuk di tangga'. Kali ini cuba berazam bersungguh-sungguh. Buat sampai jadi.
.
Jom join Program Kurus dan Sihat 30 Hari. We are planning awesome thing to guide uols this coming year 2017 tau!
.
<> Program Kurus Hanya Dari Rumah. 
<> Makan Nasi Setiap Hari
<> Pemantauan ONLINE 24 jam sehari mentor berpengalaman. 
<> Nasihat pemakanan & nutrisi. 
<> Senaman hanya di rumah. 
<> Group support. 
<> Secret INFO Channel. 
<> Knowledgebased (ebook, articles etc)
.
Formula mudah dan berkesan telah terbukti membantu peserta turun berat sehingga 6kg dalam 2 minggu.
* Hasil adalah berbeza untuk setiap individu.
.
Sekiranya anda ingin dibantu, hubungi saya dgn kadar segera WhatsApp/SMS <NECK-Nama-Berat-Tinggi> ke Anisah 0136216522

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 6 JAN 2017 bagi batch terkini. Fast action fast result.


Anda ibu menyusu?
Anda ada masalah kesihatan? seperti slip disc?
Anda masih muda?
Anda sudah tua?

Alhamdulillah setelah 2tahun program NECK dijalankan, kami telah berjaya membantu mereka yang mempunyai pelbagai latarbelakang. Ibu menyusu juga berjaya KURUS&SIHAT dan susu juga meriah! ;)

Jom hubungi saya segera, untuk kesihatan yang lebih baik...inshaAllah

Anisah 0136216522

takan nak tunggu 2020 baru nak berat ideal kan... Wawasan 2020..;) Jom sekarang!