Tuesday, 17 May 2016

Poster comel : Kenapa Orang Malaysia Semakin GEMUK?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. 

Alhamdulillah sekarang ni saya pengajian sarjana semester 3, apa bidang saya?CLICK SINI
Bila terjumpa poster ni, wow, lengkap nya info nya. 

Kenapa ya ramai di antara kita yang GEMUK???


Cuba2 tengok diri sendiri...


InshaAllah hari ni saya ada presentation di UiTM mengenai kajian saya, doakan saya tenang membentangkan ya.. inshaAllah nanti saya kongsikan lagi mengenai topik ni. 

Agak2 yang rasa GEMUK dan nak slim kan badan menjelang puasa dan raya ni.. boleh lah click kat sini untuk dapat kan tips nya... 

Sehingga berjumpa lagi...

Moga Allah permudahkan dan lancarkan urusan baik kita semua. 

Rabbi Yassir Wala Tuassir
Rabbi Tammim Bi Khair