Friday, 29 January 2016

Perlu ke bijak memilih buah?

Assalamualaikum & salam Sejahtera,

Apa khabar anda hari ni? Apa khabar diet anda hari ni? Dah makan buah hari ni?

Alhamdulilah ... Banyak khasiat dalam buah tapi ...

 PERLU KE BIJAK PILIH BUAH?
------------------------------------------------------------------
Bila bercerita pasal buah, ramai beranggapan buah adalah makanan yang sihat.

Tak dinafikan....betul letew...

Uolls perlu tahu, buah juga ada kalori. Ada yang tinggi kalori, ada yang rendah.

Jadi, makan terlalu banyak buah, bukan juga satu tindakan yang bijak untuk sihat.

Sebiji pisang 105 kcal. Biasanya kalau dah menghadap pisang....mau makan 3-4biji kan.... dah menyamai macam makan nasi.

Isyk....ruginya jika NAK KURUS tapi tidak ada ILMU mengira kalori diri sendiri....memang mampu terlajak pam badan tu nanti....😅😅😅

Program Lengkap 60 hari Now Everyone Can Kurus (NECK) selama 60 hari memang sangat membantu untuk mengira kalori yang betul bagi keperluan badan masing-masing. Malahan mampu bantu turunkan berat antara 10-15kg untuk tempoh 60 hari hanya dari RUMAH. No gym, no meeting at all...

Dah BERTINDAK?

Daftar sebagai peserta Batch 13 Program NECK sebelum 31 Januari 2016.

Hubungi 0136216522 untuk info lanjut.

"Anda berhak untuk hidup KURUS dan SIHAT"

Anisah
Agen  Program NECK