Sunday, 29 November 2015

Bayi 6 minggu... kenal ibuayah?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 


Alhamdulillah...

6 weeks dah #AmniKhadijah...Saya subscribe email mingguan dari babycenter tentang perkembangan bayi mengikut umur. Seronok juga kan kita tahu apa yang MENARIK dalam perubahan/perkembangan bayi. yelah kadang tu, bila baca artikel.. baru..'Aaah, la betul la' kan? kan? 
hehe. 



Minggu ni, baby center kata... baby dah boleh kenal suara parents.. AmniKhadijah? 

Alhamdulillah. kenal sangat kan adik! 

suara mama, papa, kakak dan abang... memang kenal sangat. 

boleh je main sendiri bila nampak ada orang di sekeliling... 

bila takde orang, uu..uu... mencari kan. ;) 

kakak menyahut... terus diam. :) 

Alhamdulillah. 


Alhamdulilah.. Dah makin bam2 #AmniKhadijah . 

Gambar kat atas ni masa checkup sebulan + vaccine sekali
smile emoticon
 

Moga membesar dengan baik, sihat dan solehah, InshaAllah.

Alhamdulilah, mama nya, dah kembali ke saiz asal. Kan #NowEveryoneCanKurus ! Hehe. 

Jaga pemakanan, ambil supplement yang bersesuaian. InshaAllah sihat dan ceria selalu.