Saturday, 7 November 2015

17 Penyakit Dapat Disembuhkan Bila Kuruskan Badan


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Apa khabar diet anda hari ni? Moga yang sihat2 selalu.

Hari ni saya nak kongsikan satu rajah yang BEST! Hehe kenapa best? Sebab ia menunjukkan apa yang seseorang boleh dapat bila badan dikuruskan... Of course la, dapat kurangkan berat badan pun orang dah happy! Banyak pula benefit yang lain tau!

Ok jom teruskan!



17 Penyakit Dapat Disembuhkan Bila Kuruskan Badan

Sedar tak sedar bila badan kita bambam, baru kita akan nekad untuk kuruskan badan bila penyakit mula menyerang.

Dalam program NECK, ramai peserta mengidap darah tinggi, kencing manis, asthma, sakit sendi & juga PCOS.

Alhamdulillah, selepas beberapa minggu join NECK, kebanyakan penyakit ini semua makin berkurangan.

Ada juga yang tanpa disedari ada penyakit lain seperti migrain & stress turut berkurangan.

Kiranya dari segi quality of life orang yang berjaya menguruskan badan ini sangat memberi impak yang besar sebanyak 95% untuk hidup sihat.

Untuk senarai 17 penyakit tersebut, sila lihat gambar yang diberikan.

"Jom Kurus & Sihat Bersama NECK"
"Program Kurus Berjemaah Dari Rumah"
"Wajib Makan 5 Kali Sehari"