Wednesday, 13 May 2015

Obesiti Kurang Menjelang Ramadhan dan Syawal


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 

Apa khabar anda hari ni? moga sihat2 selalu hendakNya. Apa khabar Diet anda hari ni? moga baik2 juga ya.. 

Alhamdulillah, Semalam hari terakhir Laporan Timbangan NECK Batch 1.



Data terkumpul menunjukkan 17kg berat lemak paling banyak berjaya dinyahkan dari badan yang perkasa dalam masa 100Hari.

Jom baca nukilan salah seorang BEKAS peserta NECK, yang kini Agen NECK juga. Kenapa beliau jadi agen? sebab beliau sendiri pernah mengalami KESUSAHAN sebagai ORANG GEMUK. 

Anda gemuk atau PERKASA? Jemput baca ya...


Perkasa, lah sangat.

Kalau selak kiri, nampak pelampung.
Selak kanan, nampak spare part free.

Selak belakang, tak mampu pegang.

Dah tangan besau.. Banyak lemak. Mana nak tercapai.

Tak caya?

Cuba try buat..

Haa..

Mesti tengah buat, tue😊

Dapat?

Dapat apa?

Dapat lemak, lah...

Kan..
Kan..

Suka, ke?

Mesti tak suka..

Tengok hasil NECK Batch 3, pulak.

Dorang makin tercabar.

Sebab, dah dekat nak raya.
Kawan-kawan duk update apa dorang buat hari-hari.

Mau tak terbakar🔥🔥🔥

Doktor pun dah bagi warning. Turunkan bacaan kolestrol.

Bukan bacaan berat ye, kawan-kawan.

Ada yang berpenyakit.

Dah pelampung berat sangat.

Nak wat cam mana?

Terpaksa lah enjoy kurus dengan NECK.

Alhamdulillah.

Tahniah👍👍👍👍

Anda bila lagi? Dah ready nak tempah wad kat hospital kerajaan?

Ke dah selalu ulang-alik pi jumpa doktor bulan-bulan?

Entah, ler.

Rakyat Malaysia kan, memang suka.

Berapa sen lah sangat  bayar rawatan hospital.

Percuma je.

Tapi, tak kuruis-kuruis pun.

Penyakit bertambah lagi ada lah.

Bulan ni, obesiti.
Bulan depan, kencing manis.



Pastu..??

Tak mahu lah cakap.

Fikir-fikirkan.

Saya doakan anda kurus dan sihat di hari Raya untuk selamanya.

=========

Terima kasih sakinah sebab sudi berkongsi nukilan hati... mendalam maksudnye, lebih2 lagi jika terKENA BATANG HIDUNG sendiri... 

Agak2 mencari cara nak SLIM dengan sihat menjelang RAMADHAN dan SYAWAL ni?

Jemput2 baca kisah & tips ringkas di sini--> ebook Now Everyone Can KURUS... PERCUMA!!!


Jom siapkan diri kita menuju Ramadhan, bulan penuh rahmat...badan sihat, nak beramal juga bertambah SERONOK, inshaAllah. 



Salam sihat selalu, 

Anisah 13 Mei 2015